Sierlijke interieurvoorwerpen

Ik maak originele, handgemaakte interieurvoorwerpen met een sprookjesachtige sfeer. Ze bestaan uit natuurlijke of kunststof materialen. Door hergebruik geef ik een nieuwe functie aan gebruikte materialen en objecten in de vorm van deze interieurvoorwerpen.

Mijn ‘vindsels’ uit de natuur gebruik ik het liefst in hun pure vorm, zoals een tak, een stuk boomstam, zaden, bloemblaadjes, steentjes. De kunststof materialen zijn van gerecycled materiaal en deze zijn vaak van plastic, fel van kleur en hebben ronde vormen. Een combinatie van deze twee, natuurlijk versus kunststof, heeft ook een verrassend werking. Verder gebruik ik graag kleine subtiele objecten, tweedehands of nieuw, met een hoog glinstergehalte zoals kralen, knopen, textiel, lint, belletjes.

 

Meestal bepalen de materialen welk product ontstaat. Het spannende proces van ontdekken staat centraal. Ik laat me inspireren door het soort materiaal, de vorm en de kleur. Het eindprodukt zijn voorwerpen met een hoog decoratief gehalte en vaak met de functie van een lichtbron, zoals een lamp voor sfeerverlichting. Kleurrijke mobiles gemaakt van soortgelijke materialen zorgen voor een magische beweging in de ruimte.

 

In overleg kan ik ook wensen van de klant voor een bepaalde kleur of materiaalgebruik  meenemen in de uitvoering van een ontwerp.

schilderij van bloemblaadjes
weefsel 3.0
weefsel 2.0
Weefsel 1.0
Ketting gele dop 1
Ketting gele dop 2
Groene bladerlamp
Bramenmannetje
Doosje
Mobile blauw
Mobile blauw detail
Mobile groen
Mobile groen detail
Ketting carneool
Mobile pinnetjes
Mobile walnoot
Mobile walnoot detail